Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise City Cruiser sportsbil med eksklusiv dukke

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 474,-
På lager
SKU
06234-5
   

Møt BFF-ene dine og kjør med stil med den helt nye LOL Surprise City Cruise, med en eksklusiv LOL Surprise Beeps dukke inkludert, som kommer med sine egne søte moter og tilbehør!

Denne rosa og lilla 2-seters sportsbilen har en trendy og retro finish, inkludert svarte og hvite ruter og stilige flamme-detaljer, som fanger alles oppmerksomhet på veien. Lekesettet har fantastiske funksjoner med realistisk stil for å stimulere fantasien, inkludert et roterende ratt, rullende hjul, 2 sidespeil, et detaljert dashboard foran, bilnøkler som kan settes i bilen, en hjertenøkkelring og sikkerhetsbelter!

LOL Surprise samlerdukker og lekesett kommer med mange detaljerte overraskelser, og er perfekt til barn fra 4 år og oppover! Lekesettet er perfekt som gave eller til enhver anledning, og gir timevis med sosial rollelek.

Inneholder:

  • LOL Surprise City Cruiser sportsvogn
  • LOL Surprise Beeps dukke

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

MERK: Det medfølger kun 1 dukke, andre dukker selges separat

Produktdetaljer
Modell591771EUC
EAN035051591771
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.