Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-GO - LOL Surprise klesskap på hjul

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 497,-
På lager
SKU
01212-56
   

OMG! Søstrene styrer på, jobber med stilen og beveger seg til de kule rytmene fra deres helt egen DJ. De skiller seg ut i fra mengden, har sine egne regler, og er klare for å overraske verden. L.O.L. Surprise søstrene er klare til å dra på sin neste mote-eventyr, og med LOL Surprise moteskap On-the-Go, er de klare når som helst og hvor som helst. Denne rullende kofferten er så kul, med håndtak slik at den er enkel å bære og med hjul som ruller.

Inneholder:

  • LOL Surprise on the go closet - klesskap på hjul
  • 2 bakgrunner
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 36 x 45 x 24 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: det er plass til 4 LOL Surprise dukker i kofferten, men dukker følger ikke med

Produktdetaljer
Modell571315
EAN035051571315
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.