Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LOL Surprise OMG Fashion Closet On-The-GO - klesskap på hjul med plass til 4 dukker

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
01212-56
   

Med LOL Surprise OMG Fashion Closet On-the-Go har det aldri vært enklere å ta med antrekk til neste moteeventyr. Det runde klesskapet på hjul har plass til 4 OMG-dukker (kjøpes separat), og har et forlengbart håndtak for enkel frakt. Skapet har 12 praktiske skuffer med plass til dukketilbehør, og det følger også med 5 kleshengere slik at du kan henge opp antrekkene du ønsker å ta med.

Det multifunksjonelle skapet fungerer også som et lekerom, og kommer med to ulike bakgrunner du kan feste til skapet for mer realistisk lek. Etter motevisningen legges tilbehøret i skuffene, klærne henges på kleshengerne, og dukkene, slitne fra en travel hverdag, plasseres på spesialstandene.

Inneholder:

  • LOL Surprise on the go closet - klesskap på hjul
  • 2 bakgrunner
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 36 x 45 x 24 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Dukker og klær følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell571315
EAN035051571315
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.