Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Fierce dukke - Lady Diva med stilig tilbehør - 29 cm

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 464,-
På lager
SKU
06227-17
   

Hils på Lady Diva, LOL Surprise OMG Fierce dukken med en iøynefallende klesstil og et lysegrønt neonhår oppsatt i to høye musefletter. Dukken måler ca. 29 cm høy, og er kledd i et rosa og svart antrekk med en rosa pelskrage og høye støvletter. Lady Diva har en rosa mikrofon som står i stil med antrekket og et par merkverdige briller som er en diva verdig. Med sine bevegelige ledd kan dukken stilles i ulike stillinger, og det følger selvfølgelig med prangende overraskelser. 

Finn din indre FIERCE med LOL Surprise OMG Fierce motedukkene. I Fierce-serien finner du totalt 4 dukker som kan samles på (kjøpes separat). Dukken er ca. 29 cm høy, og LOL Surprise OMG Fierce dukkene er storesøstrene til LOL Surprise-dukkene, samt Tweens-dukkene. Se opp verden, for her kommer de!

Inneholder:

  • LOL Surprise OMG Fierce Lady Diva-dukke
  • Briller, belte og veske
  • Øredobber og mikrofon
  • Hårbørste

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell585275EUC
EAN0035051585275
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.