Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Wildflower motedukke med overraskelser - 25 cm

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 447,-
Utsolgt
SKU
06234-2

"Sommerfugler, blomster og alt som er rosa. Glem planene dine og stopp og lukt på tusenfrydene!" - Wildflower

Wildflower unnlater aldri å uttrykke sin kjærlighet til sommerfugler, blomster og fargen rosa, spesielt gjennom hennes moter og tilbehør. Hun har fantastiske trekk, vakkert hår, sitt eget pastelltonede blomsterantrekk, og har bevegelige ledd for masser poseringsmuligheter. De nyeste LOL Surprise OMG-motedukkene er uventede BFFs, som feirer forskjellene mellom venner som gjør hverandre sterkere. Selv om de er forskjellige, elsker de alle det de elsker, og det er viktig for dem å være sitt autentiske jeg uansett hvem man er sammen med.

LOL Surprise motedukker med stilig hår, antrekk og mange detaljerte tilbehørsdeler er en perfekt leke for barn fra 4 år og oppover. LOL Surprise dukkene gir timevis med underholdende og fantasifull rollelek.

Inneholder:

  • LOL Surprise OMG motedukke - Wildflower
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell591511EUC
EAN035051591511
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.