Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LOL Surprise Winter Chill Cabin dukkehus i tre - over 45 overraskelser å pakke ut - 89 cm høyt

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 1 742,-
På lager
SKU
06234-12
   

Ring til dine BFFs og møt dem i LOL Surprise Winter Chill cabin dukkehus. Overrask med lek i et vinterlandskap. Dette dukkehuset er av tre og kommer med over 45 overraskelser å pakke ut, tre etasjer å utforske, fem rom, en fungerende skiheis og en takterrasse. 

Sjekk ut stuen i første etasje hvor dukkene kan prate ved peisen, slappe av i en av stolene eller danse under diskokulen. Deretter beveger dukkene seg opp den bedårende trappen til andre etasje til et fullt møblert soverom og bad. Soverommet er møblert med senger og på badet finner man et fargerikt toalett og en søt benk. I tredje etasje finner dukkene kjøkkenet med kjøleskap og en hel rekke med deilig mat. Hopp over til takterrassen der dukkene kan hive seg på skiheisen som tar dem mellom første og tredje etasje. 

Inneholder:

  • LOL Surprise Winter Chill Cabin dukkehus i tre
  • 45 overraskelser med møbler og tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 89 cm høyt og 100 cm bredt
  • Alder: fra 5 år

MERK: dukker følger ikke med og må kjøpes utenom

Produktdetaljer
Modell120001EUC
EAN035051120001
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.