Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape All Season dukkehus i tre med møbler - 73 cm

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1 496,-
På lager
SKU
08216-14
   

Det er like mange måter å leke med dette huset på som det er familier i verden. Med seks rom, bevegelige trapper og en reversibelt sommer/vinter tematisert tak med solpaneler inviterer Hape dukkehuset til lek og aktiviteter tilpasset alle årtider.

Hape All season dukkehuset kommer med seks komplette møbelsett slik at det kan møbleres blant annet et hovedsoverom, et bad, et kjøkken og en stue. Dette er et vakkert designet dukkehus som gir barna endeløs inspirasjon til rollelek og fantasi til å skape uendelige situasjoner. 

Inneholder:

  • 1 Hape dukkehus i tre med møbler - 36 deler

Detaljer:

  • Mål hus: 60 x 30 x 73 cm (LxBxH)
  • Mål eske: 76 x 11,5 x 63 cm (LxBxH)
  • Vekt: ca. 14 kg
  • Alder: fra 3 år

MERK: Dukker/figurer følger ikke med

Produktdetaljer
Modell5682
EAN6943478005679
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.