Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Tweens Surprise Swap Fashion - Braids-2-Waves Winnie dukke med 20 overraskelser

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 441,-
På lager
SKU
06234-6
   

Her kommer den helt nye LOL Surprise Tweens Surprise Swap Fashion dukke Braids-2-Waves Winnie, med 2 unike looks og en bytte-hovedfunksjon for den ultimative lekeoplevelse.

Winnie elsker å bruke tiden sin på å sy, men når det er tid for å finne et antrekk til en aften på byen med sine BFFs, forvandler hun seg til en Tween-dronning, hvor alt blir hennes runway, mens hun poserer med sitt beste peace-tegn. Med dette lekesettet kan barn pakke ut opptil 20 overraskelser, inkludert et stylinghode, fabelaktig mote og mye mer!

  • Dukke med opptil 20 tilbehør
  • Med to hoder å bytte mellom for flere looks

Endre på Winnies look på et øyeblikk ved å skifte hennes rosa og gule frisyre ut med det blå og rosa stylinghode, som enkelt kan festes til dukkens kropp. Gi henne deretter et raskt antrekksskift og bytt ut hennes tilbehør, som hennes øreringer, hårpynt og mer! Barn kan skifte frem og tilbake, og mikse og matche for å skape uendelige looks. Samle alle 4 LOL Surprise Tweens Surprise Swap modedukker for enda flere stylingmuligheter og timevis med underholdning.

Inneholder:

  • LOL Surprise motedukke - Braids-2-Waves Winnie
  • Dukkestativ
  • Stylinghode
  • Hårpynt
  • Børste
  • Og mer

Detaljer:

  • Alder: 3 år
Produktdetaljer
Modell591733EUC
EAN035051591733
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.