Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Love Diana Popstar - popstjernedukke med bevegelige ledd - 15 cm

-30%

Love, Diana - dukkene fra Youtube-kanalen Kids Diana show

Diana er kjent fra den populære YouTube-kanalen "Kids Diana show", her viser hun frem morsomme videoer for barn med unboxing av leker, utfordringer, vlogger, underholdning og reiser. Nå kan du ta del i hennes verden med dukkene og lekesettene fra Love, Diana. Dukkene tar på seg morsomme og spennende roller og oppgaver, alt skapt med utgangspunkt i universet skapt gjennom Kids Diana show. 

Kampanjepris 137,20 Vår lavpris: 196,-
30%
Du sparer: 58,80
Få igjen på lager
SKU
09217-9
   

Bli med Love Diana ut i rampelyset, og vær popstjerne for en dag! Love Diana ser ut som rene superstjernen i dette superstilige antrekket med rosa og lilla jakke over en skimrende blå topp. Det fargerike, stripete skjørtet over den rosa glittertightsen tilfører ekstra glam til antrekket. På beina har hun et par lave, turkise sko med to store stjerner på. Se de lange, lyse lokkene satt opp i to store og trendy knuter på hodet. Popstjerne Diana får det til å se lekende lett ut å underholde på scenen, og publikum elsker henne! Popstar dukken er 1 av 3 dukker i samme serie hvor du kan samle alle tre og mikse og matche antrekkene. Kjempegøy!

Inneholder:

  • Love Diana Popstar dukke
  • Hårbørste
  • Mikrofon

Detaljer:

  • Mål dukke: 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20519
EAN6418859021031
MerkeLove, Diana
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.