Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lundby dukkehusbelysning - gulv- og taklampe

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
07195-142
   

Belysning er prikken over i-en i dukkehuset! Lag en hjemmekoselig stemning i Lundby-huset med dette lampesettet med batteridrevet LED-belysning som gir et varmt lys i huset. Lampesettet består av en hvit gulvlampe og en søt taklampe med hvite paljetter.

Taklampen festes med borrelås i taket på dukkehuset og er dermed enkel å flytte på. Lampene tennes med et enkelt klikk og slukkes automatisk etter 15 minutter.

Inneholder:

  • 2 Lundby lamper

Detaljer:

  • Mål: 3 x 3 x 9 cm
  • Batteribehov: 2 x CR2032 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell606059
EAN7315626060592
MerkeLundby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.