Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dukkehus

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 126

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 126

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Det er klart at dukkene dine også trenger et sted å bo! Her finner du dukkehus i varierende størrelse, form, funksjoner og farger, samt mange spennende møbler og tilbehør du kan innrede huset med. Enten du ønsker små eller store dukkehus, eller dukkehus i plast eller tre, vil du kunne finne fantastiske hus å velge mellom her.

Enten det er de små dukkene dine som skal flytte inn, eller det er Barbiesamlingen din som er på flyttefot, så vil du finne en fin bolig til de her. Hva med et stort dukkehus på 3 etasjer, eller et hus du kan slå sammen og lukke? Velg mellom dukkehus med møbler og dukkehus der du kan samle møbler, og innrede et og et rom. Felles for alle våre dukkehus er at de passer perfekt inn på de fleste barnerom eller lekerom. Dette er dukkehus høy kvalitet som også vil gi mye lekeglede i barnehagen.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.