Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families møbelsett - spisebord og stoler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 125,-
På lager
SKU
10216-23
   

Et bord som har plass til hele Sylvanian Families familien må man ha. Enten du skal nyte en middag for to eller et fullt familiemåltid med hele familien og besteforeldre er dette pålitelige bordet et supert tillegg til dine figurers kjøkken eller spisestue. Med 4 stoler inkludert samt en babystol er den ypperlig for en mellomstor familie med en baby.

Babystolen er avtagbar slik at den enkelt kan pakkes bort og erstattes med ekstra stoler rundt bordet når dere har venner eller utvidet familie på besøk. Bordet har også en fin, hvit og rød blomstrete løper for en hjemmekoselig sjarm.

Inneholder: 

  • 1 bord
  • 1 babystol
  • 4 stoler

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell4506
EAN5054131045060
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.