Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families møbelsett - spisebord og stoler

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 145,-
På lager
SKU
10216-23
   

Et bord som har plass til hele Sylvanian Families familien må man ha. Enten du skal nyte en middag for to eller et fullt familiemåltid med hele familien og besteforeldre er dette pålitelige bordet et supert tillegg til dine figurers kjøkken eller spisestue. Med 4 stoler inkludert samt en babystol er den ypperlig for en mellomstor familie med en baby.

Babystolen er avtagbar slik at den enkelt kan pakkes bort og erstattes med ekstra stoler rundt bordet når dere har venner eller utvidet familie på besøk. Bordet har også en fin, hvit og rød blomstrete løper for en hjemmekoselig sjarm.

Inneholder: 

  • 1 bord
  • 1 babystol
  • 4 stoler

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell4506
EAN5054131045060
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.