Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families stue - møbelsett 20 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
10216-58
   

Møbelsett tilpasset en komfortabel stue, med sofa og stoler, bord, TV og TV-benk. Settet inkluderer bildeark som kan settes i TV-en og byttes ut. Sofaen har skiftbare materialer, det samme har stolene for enkel design-endringer. 

Kombiner med Sylvanian Families figurer og familier (selges separat) og lag morsomme scener hvor venner og familie kan komme sammen. 

Inneholder:

  • 1 sofa, 2 stoler, 1 bord
  • 1 boks, 1 kopp, 1 blad
  • 1 TV, 1 tv-benk overdel, 1 TV-benk underdel
  • 1 bilderamme, 1 liten eske, 1 lokk
  • 6 bildeark

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Det japanske merket Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer i landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell5339
EAN5054131053393
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.