Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Piknik med familiebil - kjøretøy og tilbehør - 26 cm

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 376,-
På lager
SKU
10216-36
   

Familiebilen fra Sylvanian Families er pakket og klar for pikniktur. Her er det plass til hele 8 figurer, med takstativ til oppbevaring av utstyr. Bilen er praktisk, når dere ankommer piknik-stedet kan du ta av bakdør og seter, og gjøre dem om til spisesett med bord og benker. Det følger med tilbehør til turen som mat, tallerkener og drikkebegre.

Inneholder:

  • 1 stasjonsvogn med takstativ
  • 1 bord/bakdør, 2 barneseter
  • 1 koffert, 2 tallerkener, 2 drikkebeger
  • 2 croissanter, 2 ostebiter

Detaljer:

  • Mål: 26 cm (L)
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5535
EAN5054131055359
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.