Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate besteforeldre figursett - 2 kaninfigurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 265,-
På lager
SKU
10216-30
   

Chocolate-familiens eldste medlemmer består av Rhys og Patricia. Rhys er kaptein på Seaside Cruiser og bor ved Sea Breeze Cape. Han reiste til flere forskjellige plasser i sine yngre dager. Han arrangerer turer til berømte områder rundt Sea Breeze Cape, og forteller mange gode historier til besøkende.

Patricia sin hobby er snorkling, og hun arrangerer ofte fester på Cruiser-en. Hennes mann Rhys har gitt hene en spesielt håndlaget perlesmykke som hun bruker hver dag.

Inneholder:

  • 2 Sylvanian Families figurer

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 8 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5190
EAN5054131051900
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.