Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families spiserom - møbelsett 22 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
10216-59
   

Dekorer spiserommet til dine Sylvanian Families-figurer med dette møbelsettet, med spisebord og stoler inkludert 1 babystol. Oppbevar kjøkkenredskapet i det flotte kjøkkenskapet når spisestuen ikke er i bruk. Settet kommer med et tesett og toaster-ovn som får plass i kabinettet. Figurer og lekehus selges separat.

Inneholder:

  • 1 kjøkkenkabinett med 2 skuffer
  • 1 toast-ovn, 1 stekebrett, 2 kjeks
  • 1 tallerken, 1 kanne, 1 lokk
  • 2 kopper, 2 skåler, 2 glass
  • 1 spisebord, 4 stoler, 1 babystol

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell5340
EAN5054131053409
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.