Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Pookie Pandafamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
10216-48
   

Familien Pookie består av 4 pandafigurer, alle kledd i drømmende søte antrekk. Settet består av far, mor og to barn. Figurenes hoder, armer og bein kan beveges slik at du kan sette dem i forskjellige posisjoner tilpasset din lek. 

Pappa Walter har alltid de beste ideene og elsker å planlegge fester. Mamma Debra er svært musikalsk og skriver sine egne sanger. Hun har allerede skrevet noen låter for landsbyen. Baby Tyler er den beste danseren i barnehagen, og viser sine beste bevegelser til de andre babyene. Baby Angela liker derimot å synge, og synger best de sangene mamma Debra har skrevet.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer - Pookie panda

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • jente, gutt: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5529
EAN5054131055298
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.