Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Pookie Pandafamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 320,-
På lager
SKU
10216-48
   

Familien Pookie består av 4 pandafigurer, alle kledd i drømmende søte antrekk. Settet består av far, mor og to barn. Figurenes hoder, armer og bein kan beveges slik at du kan sette dem i forskjellige posisjoner tilpasset din lek. 

Pappa Walter har alltid de beste ideene og elsker å planlegge fester. Mamma Debra er svært musikalsk og skriver sine egne sanger. Hun har allerede skrevet noen låter for landsbyen. Baby Tyler er den beste danseren i barnehagen, og viser sine beste bevegelser til de andre babyene. Baby Angela liker derimot å synge, og synger best de sangene mamma Debra har skrevet.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer - Pookie panda

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • jente, gutt: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5529
EAN5054131055298
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.