Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families dobbeltvogn - rosa tvillingvogn

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
10216-24
   

Ser du dobbelt er denne tvillingvognen fra Sylvanian Families perfekt til å passe på dine små babyfigurer. La babyene holde hverandre med selskap, barnevognen har en hvit ramme med beskyttende bom som holder dem trygt på plass. Med polkadotter og rosa seter, og solskjerming er dette drømmetilbehøret til dine figurers tvillingbabyer, eller for å holde to gode venner samlet. En solid vogn som er ideel til turer i parken, eller bare for en rask runde i området.

Inneholder:

  • 1 Sylvanian Families dobbel babyvogn

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Passer 2 babyfigurer (ca. 4 cm)

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell4533
EAN5054131045336
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.