Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families dobbeltvogn - rosa tvillingvogn

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 95,-
På lager
SKU
10216-24
   

Ser du dobbelt er denne tvillingvognen fra Sylvanian Families perfekt til å passe på dine små babyfigurer. La babyene holde hverandre med selskap, barnevognen har en hvit ramme med beskyttende bom som holder dem trygt på plass. Med polkadotter og rosa seter, og solskjerming er dette drømmetilbehøret til dine figurers tvillingbabyer, eller for å holde to gode venner samlet. En solid vogn som er ideel til turer i parken, eller bare for en rask runde i området.

Inneholder:

  • 1 Sylvanian Families dobbel babyvogn

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Passer 2 babyfigurer (ca. 4 cm)

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell4533
EAN5054131045336
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.