Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families trillingvogn

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 133,-
Utsolgt
SKU
06226-12

Med trillingbarnevogn i Sylvanian Families er trillingene med på enhver spasertur. Figurene blir satt i skålene som kan lukkes med teppet. Det lille taket gir trillingene en flott solbeskyttelse. Tar man ut trillingskålen av barnevognen, kan også babyer bli transportert i vognen. Trillingskålen kan festes til baksetet på bilen og kan dermed også brukes som bilsete.

Inneholder:

  • Sylvanian Families trillingvogn

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5533
EAN5054131055335
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.