Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Ponys frisørsett - med ponnifigur

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 307,-
På lager
SKU
06226-10
   

Sylvanian Families ponnimor Serafina er en veldig god frisør. Det er lidenskapen hennes og hun elsker å gjøre kundene sine lykkelige med en ny frisyre. I frisørvognen sin har hun alt man trenger for å trylle fram vakre frisyrer. Sjampo, pleieprodukter, glattejern, kam, speil og mye mer. Saksen og kammen kan hun oppbevare i frisørforkleet sitt. Med hårspennene kan hun gi enhver frisyre et highlight. Serafina har selv veldig langt, pent hår, som hun også gjerne styler og lager vakre frisyrer med. Enten det er flette, løst hår, flettet, satt opp eller pyntet med hårspenner, med hennes hår er det ikke noe problem.

Sylvanian Families ponnifrisør-lekesett med figur inneholder frisørvognen med masse tilbehør og ponnimor-figuren Serafina med langt hår som kan styles. Den fløyelsmyke figuren er ca 8 cm stor. Hode, armer og bein er bevegelige. Klærne deres kan tas av og på.

Inneholder:

  • Ponni-figur
  • Oppbevaringstralle
  • Stylingsutstyr
  • Hårpynt
  • Speil

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5644
EAN5054131056448
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.