Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Cottontail kaninfamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
10216-11
   

Dette figursettet fra Sylvanian Families består av Aaron, Sorrel, Gromwell og Willow Cottontail. De 4 samlefigurene har bevegelige armer og bein.

Pappa Aaron er god på å lage kaffe, og nyter en kopp i hagen hver dag. Han ønsker gledelig gjester velkommen med den flotteste kaffe, selv de som besøker uannonsert. Mamma Sorrel er en praktisk husmor som bruker fritiden sin til å dekorere og forbedre familiens nydelige hjem. Hun håper på å eie sin egen møbelbutikk en vakker dag. 

Bror Gromwell er god til å svømme og kommer alltid først når det er svømmekonkurranser på skolen. Han har rykte på seg for å svømme som en fisk, fordi han får det til å se så lett ut. Søster Willow er høflig, men sjenert. Hun er god til å lytte og hennes venner liker å prate med henne. Hver kveld skriver hun i dagboken sin om de fantastiske tingene som har skjedd om dagen.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families kaninfigurer

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • Aaron, Sorrel: ca. 8 cm
    • Gromwell, Willow: ca. 6 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania.

Produktdetaljer
Modell4030
EAN5054131040300
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.