Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Cottontail kaninfamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
10216-11
   

Dette figursettet fra Sylvanian Families består av Aaron, Sorrel, Gromwell og Willow Cottontail. De 4 samlefigurene har bevegelige armer og bein.

Pappa Aaron er god på å lage kaffe, og nyter en kopp i hagen hver dag. Han ønsker gledelig gjester velkommen med den flotteste kaffe, selv de som besøker uannonsert. Mamma Sorrel er en praktisk husmor som bruker fritiden sin til å dekorere og forbedre familiens nydelige hjem. Hun håper på å eie sin egen møbelbutikk en vakker dag. 

Bror Gromwell er god til å svømme og kommer alltid først når det er svømmekonkurranser på skolen. Han har rykte på seg for å svømme som en fisk, fordi han får det til å se så lett ut. Søster Willow er høflig, men sjenert. Hun er god til å lytte og hennes venner liker å prate med henne. Hver kveld skriver hun i dagboken sin om de fantastiske tingene som har skjedd om dagen.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families kaninfigurer

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • Aaron, Sorrel: ca. 8 cm
    • Gromwell, Willow: ca. 6 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania.

Produktdetaljer
Modell4030
EAN5054131040300
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.