Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Koalafamilie - 3 figurer

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 265,-
På lager
SKU
10216-13
   

Pappa Bruce Outback fra dette familiesettet fra Sylvanian Families er en fysisk kar og elsker å klatre i trær. Alle landsbybarna liker å utfordre han til en treklatre-konkurranse. Bruce gir barna sine beste råd for å komme seg problemfritt opp i toppen av treet. Mamma Carissa er svært populær blant de minste i Sylvania grunnet sin myke stemme og fantastiske klemmer. Hun er et populært valg til å sitte barnevakt når andre foreldre må på jobb eller gjøre ærend. Dette gjør at huset nesten alltid er fullt av barn.

Baby Adelaide er svært glad i å bli bært på mammas rygg. Hun begynner ofte å gråte når Carissa setter henne ned, som ender opp i at hun får bli bært dagen lang.

Inneholder:

  • 3 Sylvanian Families koalafigurer

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • baby: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5310
EAN5054131053102
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.