Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate kanin mammasett - figursett med kanin, kjøleskap og tilbehør

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 233,-
På lager
SKU
10216-20
   

Dette figursettet fra Sylvanian Families kommer med en mamma Teri Chocolate kaninfigur inkludert, og alt du trenger for å gi det lille ekstra til ditt Sylvanian kjøkken. I tillegg til kjøleskap og et utvalg tilbehør kommer Teri Chocolate i en nydelig rød morgenkjole med forkle. Av tilbehør får du hverdagsvarer som melk og smør, men også sunn snacks i form av frukt og grønt, og til og med noe søtt for den som liker det. Denne lekesettet er perfekt for å fylle dine figurers mager.

Inneholder:

  • 1 Mamma Teri Chokolate kaninfigur
  • 1 kjøleskap med diverse tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5014
EAN5054131050149
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.