Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Persisk kattefamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
10216-34
   

Denne familien fra Sylvanian Families består av 4 søte katter. Pappa Lucas, mamma Dawn og søstrene Lyra og Skye. Figurene har bevegelige armer og bein slik at barn kan posere tilpasset deres lek. 

Lucas er en kjent danser i Sylvania. Han har studert flere dansestiler, og det er umulig for han å velge seg en favoritt. Lucas er opptatt av å være i form og trener ofte. Hver dag starter han med en smoothie til frokost. Mamma Dawn er svært interessert i astronomi og stjernekonstellasjoner. Hun deler gjerne kunnskapen sin med venner og naboer, og barna har også begynt å vise interesse på feltet. 

Lyra er interessert i mekanikk og liker å mekke på maskiner, og hun lar seg fascinere av hvordan husets heis virker. Lyra og Skye er tvillinger og er nære hverandre. De prater hele tiden, som er fint ettersom Lyra til vanlig er ganske stille og sjenert. Skye er interessert i naturvitenskap, spesielt meterologi. Hver dag studerer hun himmelen og noterer ned været i dagboka si.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • søstrene: ca. 6 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5455
EAN5054131054550
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.