Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Sylvanian Families Baderom - møbelsett 25 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 247,-
Få igjen på lager
SKU
10216-62
   

Sylvanian Families møbelsett med baderomsmøbler til din Sylvanian-familie. Her har du badekar og servant, dusj og toalett. Servanten har speil og skapdører som kan åpnes, og settet kommer med små detaljer for å gi et hjemmekoselig preg til dine figurers bad, som skittentøyskurv, såpe, flasker og børster. 

Inneholder:

  • 1 servant, 1 tannbørste
  • 1 badekar, 1 dysj
  • 1 toalett, 2 toalettpapir
  • 1 skittentøyskurv
  • 1 dobørste med holder
  • Masse tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5286
EAN5054131052860
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.