Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Husky familie - 5 hundefigurer

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 368,-
På lager
SKU
06226-3
   

Sylvanian Families huskyfamilie består av far Vincent, mor Avril og de tre barna Rae, Drake og Nelly. Far Vincent er en veldig suksessfull designer. Han har alltid nye ideer som alle elsker. Han designet til og med kjelker og sykler til barna. Han er også god venn med oppfinneren Cedric, valnøtt-ekornfaren.

Moren Avril er ingeniør som bygger kjøretøyene designet av Vincent. Hun har et fantastisk verksted der hun produserer hver del med stor omhu. Avril liker ikke kulde. Derfor har hun alltid på seg en tykk, varm kappe om vinteren. Husky-trillingbabyene er bestevenner siden de ble født. Rae og Nelly elsker å bli med å ake fort og risikabelt. Siden broren Drake er litt engstelig, sitter han mellom søsknene sine for å føle seg tryggere. Trillingene har på seg koselige hettegensere som er skikkelig gode og varme. Rae, husky-trillingbabyen er alltid glad og gråter sjeldent. Drake blir fort redd. Han er veldig nervøs når han sitter foran på kjelken. Nelly er alltid på farten. Alt hun ser er spennende for henne. Hvis det er en lyd mens hun sover, våkner hun med én gang for å se hva som skjer.

Figursettet inneholder mor, far og trillingene på en kjelke. De fløyelsmyke figurenes hode, armer og bein er bevegelige. Klærne deres kan tas av og på.

Inneholder:

  • Huskymor
  • Huskyfar
  • 3 Husky-babyer
  • Slede

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 3-8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5636
EAN5054131056363
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.