Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Sauefamilie - 4 figurer

-20%

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Kampanjepris 268,- Vår lavpris: 336,-
20%
Du sparer: 68,-
Utsolgt
SKU
06226-1

Sylvanian Families Sauefamilie med 4 figurer på 6-8 cm med bevegelig hode, armer og bein.

Sauefamilien fra Sylvanian Families oppholder seg gjerne i frukthagen sin. Sauefaren Ewan Dale er musiker. Han komponerer sanger og leter alltid etter anledninger underveis for å bygge musikkinstrumenter. Han forklarte også barna hvordan man lager musikkinstrumenter. Deretter holdt de konsert sammen med sine håndlagde musikkinstrumenter.

Barbara Dale er en rolig og fornem mor. Hun er ikke særlig pratsom. Men så snart hun forklarer barna hvordan man setter opp et teaterstykke med håndlagde dukker, blomstrer hun opp. Barbara Dale er den sanne eksperten på alle slags frukttrær. Hennes travleste tider er senhøsten og våren når hun beskjærer alle trærne i frukthagen.

Sønnen Winton Dale elsker å hjelpe moren og faren sin i frukthagen. Det han liker best er å ta seg av leirbålet. Men før han får tenne opp, må han rake sammen alle bladene og kvistene, noe han ikke syns er spesielt morsomt. Han er imidlertid alltid veldig grundig fordi han vet at jo mer han samler, jo større blir leirbålet! Datteren Lona Dale har den viktige oppgaven å samle sammen og sortere alle de forskjellige fruktene. Denne oppgaven liker hun mye bedre enn å gå på skolen fordi hun kan spise så mye hun vil uten at en lærer sier til henne at det ikke er lov.

Figursettet består av far, mor, datter og sønn. Figurenes hode, armer og bein er bevegelige. Klærne deres kan tas av og på.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer

Detaljer:

  • Mål: ca. 6-8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5619
EAN5054131056196
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.