Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Geitefamilie - 4 figurer

-25%

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Kampanjepris 276,- Vår lavpris: 368,-
25%
Du sparer: 92,-
Utsolgt
SKU
06226-2

Sylvanian Families geitefamilie Brightfield er en veldig kjærlig familie. Faren Billy flyttet til Sylvanian Village for å overta jobben som postmann. Han er meget pliktoppfyllende og sørger for at posten alltid blir levert i tide. Moren Nancy er flink til å quilte og kan lage alt fra klær og små gjenstander til store ting som gardiner. Som farmasøyt er hun også veldig godt kjent med urter og ernæring.

Datteren Mandy elsker å skrive brev. Hun sender hvert år selvlagde bursdagskort til familie og skolevenner. Alle gleder seg til brevene hennes, da de alltid er fulle av hjertevarmende budskap. Benny elsker å synge mens han gynger frem og tilbake på husken. Han liker det når moren hans dytter ham på husken, men blir litt irritert når han må slippe noen andre på husken.

Figursettet består av far, mor, datter og sønn. Figurenes hode, armer og bein er bevegelige. Klærne deres kan tas av og på. Figurene i Sylvanian Families geitefamilie er mellom 6 og 8 cm store.

Inneholder:

  • Geitemor
  • Geitefar
  • Geitedatter
  • Geitesønn
  • Briller
  • 2 skuldervesker

Detaljer:

  • Mål: ca. 4-8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5622
EAN5054131056226
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.