Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Familie Campervan - bobil med tilbehør - 29 cm lang

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 393,-
På lager
SKU
10216-47
   

Bobilen fra Sylvanian Families har plass til opptil 7 figurer. Nyt ferien med grilling, sykling, fisking og andre morsomme camping-aktiviteter. Bobilen har plass til familien bestående av to voksne, to barn, en baby og to tvillingfigurer. De praktiske setene kan gjøres om til senger. 

Under dashbordet finner dere kjøkkenet med stekepanne, maiskolbe og grillet fisk for matlagingsmoro. I den bakre delen av bilen finner du et toalett og dusj. Sykkelstativet festes på hekken til bobilen, og dere er klar for en real campingtur.

Inneholder:

  • 1 Bobil med kjøkkenkrok og bad
  • 1 stekepanne, 1 maiskolbe, 1 grillet fisk
  • 1 tallerken, 1 bøtte
  • 1 barnesykkel, 1 babysykkel, hjelm
  • 1 fiskestang, 1 fisk, 1 kikkert
  • 1 sykkelstativ

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm (L)
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5454
EAN5054131054543
MerkeSylvanian Families

Reis på campingtur med familien

29 cm lang bobil med plass til 2 voksne, 2 barn og 1 babyfigur

Lev nær naturen

La figurene oppleve naturen på nært hold, uten å miste komforten av behagelige senger, dusj og toalett

Utforsk naturen på fire og to hjul

Med sykkelstativ kan man velge å ta mindre sykkelturer til nærområdet

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.