Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families figursett med Chocolate kaninbaby og krybbe

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
10216-25
   

Dette søte, lille settet fra Sylvanian Families inkluderer en Chocolate kaninbaby med sine hasselnøtt-dyppede ører og kremfargede pels. Det lille barnet er klar for å legge seg, og elsker å bli pakket inn i sengen sin for å høre nattafortellinger. Med sin røde, strikkede pyjamas, denne babyen liker å sove fra tidlig ettermiddag.

Inneholder:

  • Chocolate kaninbaby
  • Krybbe med blått sengetøy

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5017
EAN5054131050170
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.