Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate kaninbaby med hatt og skulderveske

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
05236-55
   

Chocolate kaninbabyen fra Sylvanian Families kommer med hatt og skulderveske, klar for barnehagen. Denne babyen elske pappas sjokoladebrød - og hilser rett som det er på andre Sylvanians med sjokolade rundt munnen sin. Figuren har bevegelig hode, armer og bein - og har avtagbart tøy.

Inneholder:

  • Babyfigur
  • Hatt
  • Skulderveske

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5405
EAN5054131054055
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.