Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate kanintvillinger

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
05236-51
   

Chocolate kanintvillingene fra Sylvanian Families er et kjærlig søskenpar, som elsker å leke med sin ride-on lekebil. Disse figurene har hoder som kan snus til å kikke i forskjellige retninger. En figur er i krabbende positur og den andre i sittende stilling, og de har begge avtagbart tøy. 

Inneholder: 

  • 2 babyfigurer
  • Ride-on leke

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5420
EAN5054131054208
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.