Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Chocolate kaninfamilie - 4 figurer - 6-8 cm

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 298,-
Utsolgt
SKU
06226-8

Denne familiepakken fra Sylvanian Families består av 4 figurer fra Chocholate-familien på 6-8 cm, med bevegelige armer, ben og hode.

Frasier liker å planlegge alle typer morsomme tilstelninger og fester som holdes i Sylvanian landsby. Hans venner i landsbyen elsker han fordi han alltid arrangerer fantastiske fester. På fritiden sin liker han å bake brød til familien. Teri tar alltid vare på familien og gjør huset til et fint sted å bo. Hun lager nydelige retter og gjenbruker barnas klær til noe nytt når de vokser ut av dem. Hennes barn tenker hun er magisk fordi hun kan lage hva som helst med en gang.

Coco er god i fotball - han kan sparke ballen lengre enn noen av de andre barna. Han er alltid i godt humør og kan få vennene til å le av vitsene sine, men han blir fort stille i mattetimene for det er han ikke så god på. Freya er en blid jente som liker å ha det moro med familie og venner. Hun inviterer ofte venner til fest hjemme og gir dem nydelige godsaker hun har bakt sammen med sin mor. Hun er svært god til å tegne og har vunnet flere priser i skolekonkurranser.

Inneholder:

  • 2 Sylvanian Families voksne
  • 2 Sylvanian Families søsken

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 6-8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5655
EAN5054131056554
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.