Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Sylvanian Families semi-dobbel seng med tilbehør

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
10216-26
   

Perfekt for en avslappet søndags morgen, dette Sylvanian Families settet kommer med en semi-dobbel seng med teak-farget ramme og stripete hvitt og rosa sengetøy med nydelige blomsterdetaljer. Her har din figur det de trenger for å slappe av, madrass, pute og teppe. Settet kommer også med to bøker for en rolig lesestund, eller kanskje til og med en godnatt-fortelling!

Med senga får du også et nattbord med skuff, lampe og alarmklokke slik at din Sylvanian kan ha kontroll på tiden og ikke forsover seg.  

Inneholder:

  • 1 seng, 1 madrass
  • 1 teppe, 1 pute
  • 1 nattbord, 1 lampe
  • 1 dekorativ beholder
  • 1 klokke, 2 bøker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5019
EAN5054131050194
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.