Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Make it Real Glam alt-i-en sminkekoffert med speil - sminke og tilbehør inkludert

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 287,-
Utsolgt
SKU
11216-43

Alt-i-en sminkekoffert fra Make it Real, med håndtak, speil og sminke inkludert for en makeover hvor som helst.

Med dette sminkesettet fra Make it Real har alt du trenger for å være kreativ med sminke. Åpne sminkekofferten og finn fagerike øyenskygger, neglelakker, blush, sminkekoster, lipgloss og et praktisk speil.

Ta med deg kofferten hvor som helst! Kofferten har håndtak slik at du kan få en full makeover der du skulle være. Skal du sminke deg for teater, rollelek eller utkledning? Dette settet er perfekt og inneholder alt du trenger.

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Last ned appen makeitrealplay for inspirasjon og for å dele dine mesterverk med andre Make it Real entusiaster, eller sjekk ut makeitrealplay.com.

Inneholder:

  • Sminkekoffert med speil
  • 2 blush
  • 2 lipgloss
  • 3 neglelakk, 1 neglefil
  • 4 sminkekoster
  • 20 øyenskygger
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell2506
EAN695929025069
MerkeMake it Real
Make it Real sminkekoffert med speil og håndtak - ta sminken med overalt Make it Real sminkekoffert med speil og håndtak - ta sminken med overalt

Alt-i-ett

Sminkekoffert med speil, sminke og tilbehør.

Med lipgloss og neglelakk og fil Med lipgloss og neglelakk og fil

Neglestell

Stell neglene med neglefil og fargerik neglelakk.

Make it real øyeskygge med koster, neglelakk og fil, lip gloss og blush Make it real øyeskygge med koster, neglelakk og fil, lip gloss og blush

Med tilbehør

Sminkesett til ansikt og negler, med koster og fil.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.