Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make it Real Gold Link Suede Bracelets - lag 6 fargerike armbånd med perler og anheng

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 75,-
På lager
SKU
11216-25
   

Make it Real Gold Link Suede Bracelets lar deg lage flotte armband og et halssmykke i snøre av semsket skinn og nydelige perler.

Følg bruksanvisningen å lag vakre smykker og armbånd til deg selv eller som gave til venner og familie. Du vil garantert få skryt. Bruk gylne perler og anheng for å lage din egen stil. Mulighetene er uendelige.

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Settet kommer med et praktisk sorteringsbrett med festepunkt for dine armbånd mens du lager dem. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på dine Make it Real produkter.

 Inneholder:

  • 3 snører i semsket skinn
  • 60 gylne smykkedeler
  • 40 perler
  • Anheng
  • Sorteringsbrett med festepunkt til armbånd
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell1207
EAN695929012076
MerkeMake it Real

Snøre i semsket skinn

Velg farge på snøret og finn frem perler og anheng

Instruksjoner på video

Gå inn på makeitrealplay.com for super enkle instruksjoner på video. 

Flott resultat

Hobbyesken inneholder nok materiale til 5 armbånd og et smykke.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.