Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix perlesett - fargerike treperler og 4 snører - 250 gram

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
10206-60
   

Denne bøtten fra Grafix Basic Crafts er fyllt med treperler i flere forskjellige farger og fasonger, slik at du kan lage dine helt unike armbånd eller smykker - eller kanskje noe helt annet? Perfekt for personlige gaver til venner og familie, og en flott og rolig aktivitet som stimulerer finmotorikken. Bøtta har en bærehank, og inneholder også snorer i forskjellige farger. Her er det bare å sette i gang! 

Inneholder:

  • Perler i tre
  • Snorer

Detaljer:

  • Vekt: 250 gram
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell100013
EAN8715427064017
MerkeGrafix
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.