Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Make It Real Juicy Couture Charmed by Velvet and Pearls Bracelet Kit - lag 6 armbånd med charms

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Vår lavpris: 256,-
På lager
SKU
04232-31
   

Få den karakteristiske Juicy Couture-looken med «Gjør det selv»-armbånd designet med trendy charms, perler og fargerike snorer. Make It Real Juicy Couture settet lar barna mikse, kombinere og gjenta, slik at man kan lage opptil 6 armbånd!

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av stilen din. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på Make it Real produkter.

Inneholder:

  • 88 perler i ulike farger og fasonger
  • 13 Juicy Couture charms
  • 3 fløyelssnorer
  • Elastisk tråd
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell4417
EAN695929044176
MerkeMake it Real
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.