Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Make It Real Juicy Couture Perfectly Pink Bracelets - lag armbånd med 120 perler og 8 charms

-27%

Make it Real - en kreativ verden av perler, mote, smykker og sminke 

Make it Real introduserer barna for en kreativ verden der de får utløp for og utvikler sine ferdigheter og finmotorikk, utfordrer fantasien, øver øye-hånd koordinasjon, og ser hvordan deres fokus og oppmerksomhet lar dem skape nye ting. Fra Make it Real kommer det en hel verden av DIY hobbysett med perler, sminke, mote, form og farge. Lag flotte, fargerike armbånd, finn din perfekte neglelakk-farge og match med lip gloss og øyesminke, tegn og skap kule moteklær med tøffe mønster og mer. Finn din stil og interesse, og utforsk nye måter å være kreativ på!

Make it Real har tatt på seg oppdraget å inspirere gutter og jenter, og tilbyr vakre, fortryllende produkt til tweens og teens overalt. Hvert produkt åpner et vindu til en ekte verden av design og kreativitet.

Kampanjepris 187,- Vår lavpris: 257,-
27%
Du sparer: 70,-
På lager
SKU
04232-29
   

Dette settet fra Make it Real har alt som trengs for å lage egne Juicy Couture-smykker. Lag smykker med en blanding av bånd og strikksnor. Legg til Juicy Couture-charms eller velg fra et utvalg perler for å skape et unikt produkt. De blir så vakre at alle vil tro de kommer fra en eksklusiv butikk! 

Make it Real gjør det mulig å utrykke seg gjennom kreative aktiviteter og vise frem resultatet etterpå som en del av egen stil. Gå inn på makeitrealplay.com for inspirasjon og for å se tutorials på Make it Real produkter. 

Inneholder:

  • 8 Juicy Couture-charms
  • 2 kjeder, 1 bånd, 1 strikksnor
  • 172 assorterte perler
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell4413
EAN695929044138
MerkeMake it Real
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.