Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Avengers 2-pack actionfigurer - Iron Man og Marvel's Rescue - 15 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
07206-2
   

Forbered deg på siste kamp med denne Avengers figurpakken med Iron Man og Marvel's Rescue! Hver av karakterene har sitt karakteristiske våpen, og gjør leken mer autentisk. Actionfigurene har bøyelige ledd og kan settes i flere positurer for mye lek og moro. Perfekt for fans av Avengers-universet.

Inneholder:

  • 1 Iron Man figur
  • 1 Marvels Rescue figur
  • 2 våpen

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE5085
EAN5010993582709
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.