Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Meccano super construction set 25-i-1 - 638 deler - bygg dine egne motoriserte kjøretøy

Meccano byggesett - modellkonstruksjon med byggesett i metall

Meccano er et av verdens eldste leketøy, og kom på markedet for første gang i 1892. Meccano er et kreativt leketøy som er med på å gi god motorikktrening. Meccano Evolution og multimodels er laget i metall. Byggesettene fra Meccano kommer i flere ulike modeller og størrelser. Noen av byggesettene inneholder deler til å bygge en model, mens andre Meccano byggesett lar deg bygge opptil 25 ulike modeller med et og samme sett. Byggingen bidrar til at barna øver opp flere ferdigheter – de lærer å sortere og se mønstre samtidig som de får forståelse for omgivelsene.

Vår lavpris: 896,-
På lager
SKU
21821
   

Meccano super construction 25-i-1 – har ekte verktøy og metalldeler for konstruksjon av motoriserte kjøretøy.

Meccano byggesettet inspirerer til nye oppfinnelser og eksperimenter, kritisk og fantasifull tenking. Nå kan ingeniør-spirene få utfolde seg og bygge 1 av 25 forslag i instruksjonsboken, eller bygge sin egen konstruksjon for frihånd. Byggesettet kommer med flere unike deler. Inkludert en robust 6-volts motor som gir liv og ekte bevegelse til ditt Meccano byggverk.

Med de 638 delene som følger med i dette morsomme byggesettet kan du bygge en stor kran, helikopter, kringkastingsbil og mye mer. Settet kommer med 25 forslag til konstruksjoner og du kan følge instruksjonene som følger med. Er du i det kreative hjørnet kan du bygge på frihånd og du vil kanskje overraske de rundt deg med fantastiske byggverk i en egen klasse.

Meccano byggesettene gir en morsom innføring i vitenskap, teknologi, kunst, matematikk og ingeniørfaget, og passer perfekt for barn fra 10 år og oppover.

Inneholder:

  • 638 deler til bygging
  • Motor
  • 25 x forslag til byggverk
  • Koffert til oppbevaring

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (inkludert)
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell6055038
EAN778988618080
MerkeMeccano
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.