Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mepal PAW Patrol - drikkeflaske med pop-up tut - 400 ml

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 118,-
Utsolgt
SKU
02225-128

Mepal PAW Patrol drikkeflaske med pop-up tut og silikonstropp passer perfekt i skolesekken eller gymbagen.

Praktisk drikkeflaske med pop-up tut som enkelt «poppes» når det er tid for drikke. Fest flasken på skolesekken ved hjelp av silikonstroppen, eller bruk stroppen som en hank. Trykk på knappen for å få ut tuten, trykk tuten ned for å lukke den. Knappen er enkel å håndtere for barn. Perfekt for skolebarn. Drikkeflasken er lekkasje og støtsikker samt utført i BPA frie produkter som tåler oppvaskmaskin. Flasken tåler varm drikke, men har ikke egenskapene til en termos, den tåler også kullsyreholdig drikke og juice uten fruktkjøtt.

Inneholder:

  • Mepal PAW Patrol drikkeflaske

Detaljer:

  • Motiv: PAW Patrol
  • Mål: 17 x 6 cm (HxD)
  • Materiale: BPA fri plast
  • Volum: 400 ml
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 3 år

Produktene tåler ikke mikrobølgeovn eller fryser.

Produktdetaljer
Modell107410065350
EAN8711269947099
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.