Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Multiprint PAW Patrol Stempelsett - 4 stempler og 7 tusjer

-43%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 65,- Vår lavpris: 115,-
43%
Du sparer: 50,-
På lager
SKU
01225-12
   

Multiprint stempelsett lar barna trykke morsomme PAW Patrol motiver for så å fargelegge dem etterpå.

Dekorer ark, bøker, blader og gratulasjonskort med disse flotte stemplene. Stemplene har trykk av den poppulære barne-tv serien PAW Patrol og barna kan tegne rundt og fargelegge stempeltrykkene med de medfølgende Fila tusjene.

Med Multiprint stempelsett trenger du ikke være redd for at det skal komme farge fra stempelputen eller tusjene på omgivelsene rundt. Stempelfarge og tusjstreker kan nemlig vaskes bort fra overflater og på barnas hender. Stemplene er laget av ubehandlet bøketre og er av høy kvalitet.

Fargen i stempelputen og tusjene er helt ufarlig for barn. La barna utvikle koordinasjon og stimulere fantasien med Multiprint stempelsett. Løp løpsk med stemplene og fargelegg så favorittmotivene dine fra Paw Patrol.

  • Vaskbar farge i stempelpute og tusjer
  • Stimulerer fantasi og kreativitet i kjente miljøer for barna

Inneholder:

  • 4 stempler
  • 7 tusjer
  • Stempelpute

Detaljer:

  • Materiale (stempel): Ubehandlet bøketre og naturgummi
  • Mål: 19 x 27 x 3,6 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell27903
EAN8009233279032
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.