Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mesternes Mester Junior - sett på TV - spillet for hele familien

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 268,-
På lager
SKU
04218-7
   

Nå lanseres Mesternes Mester for barn. Det populære Tv-programmet har eksistert som et spennende familiespill i flere år, men nå kommer et helt eget for barn. HVEM BLIR MESTERENS MESTER JUNIOR I HUSET? Utfordre hverandre og gjør om tittelen! 

Fylt med morsomme stunder, og nervepirrende dueller garanteres, med spennende utfordringer og vriene oppdrag, vil det stå igjen en mester til slutt. I en del øvelser hjelper spillerne hverandre i kampen mot klokken, og i andre konkurrerer man på egenhånd. Perfekt for aktive og nysgjerrige barn med fart i bena.  

Sett i gang duellene! 

Inneholder: 

  • 1 Mesternes Mester Junior

Detaljer: 

  • Antall spillere: 3-6
  • Alder: fra 5 år 
Produktdetaljer
Modell38013487
EAN7312350134872
MerkeAlga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.