Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Byggeklosser i tre - stableklosser med ulike former og farger - 60 stk

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
04225-61
   

Dette settet med 60 Micki byggeklosser i tre oppmuntrer til spennende lek og morsomme konstruksjoner.

Stort sett med 60 morsomme treklosser i forskjellige farger. Noen av klossene har også trykk av lekne dyr. Byggeklossene fra Micki er klassiske treleker som stimulerer fantasien og utvikler koordinasjonsevnen. De forskjellige formene og fargene gir uendelige lekemuligheter. Hva skal du bygge med klossene? Et gjerde til lekedyrene? Et høyt tårn? Eller kanskje et hus til bamsen?

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Stableklossene er av høy kvalitet og innbyr til endeløst mange timer med lekeglede. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • 60 Micki bygeklosser i tre

Detaljer.

  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell10222300
EAN7315621022236
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.