Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Byggeklosser i tre - 50 stk - 30113

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 288,-
På lager
SKU
2739
   

Naturlig lek med naturlig materiale - bygg høyt, bygg bredt, bygg hvordan du vil med 50 stableklosser i tre fra BRIO. Sett din spirende arkitet i arbeid med de 50 klossene i syv ulike former. Detaljrike og FSC-godkjent tremateriale.

Inneholder:

  • 50 Brio klosser

Detaljer:

  • Mål eske: 19,5 x 19,5 x 7,5 cm
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30113
EAN7312350301137
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.