Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki stekeovn i tre - rosa

-22%

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Kampanjepris 425,- Vår lavpris: 543,-
22%
Du sparer: 118,-
På lager
SKU
04225-54
   

Micki rosa stekeovn i tre passer perfekt til ditt lekekjøkken. Koketoppen har tre plater, ovnsdøren kan åpnes og har fire vribare brytere med leken klikkelyd.

Hva skal du lage i dag? En inspirerende lekekomfyr for alle små mesterkokker som vil starte sin kulinariske reise. La fantasien vise veien mens barnet utforsker og utvikler seg i kjøkken-leken.

Inneholder:

  • Micki stekeovn i tre – rosa

Detaljer:

  • Mål: 50 x 40 x 30 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell102229
EAN7315621022298
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.