Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Premium Tritan Drikkeflaske med sugerør - 620 ml

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
02225-66
   

Stor Minecraft drikkeflaske med drikketut i silikon er utført i svært slitesterk tritan-plast. Denne flasken er ekstra stor og passer perfekt for skoleelever eller barn som skal ha med seg drikke på trening eller tur. Flaskens drikketut ligger beskyttet under lokk som åpnes ved hjelp av trykknapp. Drikketuten er koblet til sugerør for enkelt å drikke av flasken. Tritan inneholder ikke BPA og er et svært slitesterkt material. Tritan kan ikke knuses, er gjennomsiktig og uten både østrogene og androgene aktiviteter. Det er i tillegg et praktisk håndtak på flasken for enkel frakt.

Inneholder:

  • Minecraft Drikkeflaske

Detaljer:

  • Materiale: Tritan (reneste og sterkeste form for plastprodukt)
  • Volum: 620 ml
  • Alder: fra 4 år

Det anbefales ikke å vaske flasken i oppvaskmaskin.

Produktdetaljer
Modell40497
EAN8412497404971
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.