Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Minecraft Stormlander Dart Blasting Hammer - blaster med 3 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 355,-
Utsolgt
SKU
02227-29

Forbered deg til Nerf-kampen med denne stilige Stormlander hammer-blasteren som er inspirert av det populære videospillet Minecraft! Denne karakteristiske hammeren kan holde 3 Nerf Elite darts, og kan fyre de av 1 om gangen. Legg inn de 3 medfølgende pilene foran på hammeren, trekk i ladehåndtaket og trykk på knappen for å fyre av en 1 skumpil. Stormlander-hammeren kommer med 3 Nerf Elite skumpiler og kan brukes både innendørs og utendørs.

Inneholder:

  • Nerf Minecraft Stormlander hammer
  • 3 Nerf Elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 35 x 23 x 8 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF4416
EAN05010993948758
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.