Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Minecraft ryggsekk 40 cm - karakterer

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 374,-
På lager
SKU
09226-15
   

Minecraft ryggsekk i grønn, sort og hvit, med motiv av forskjellige karakter-hoder kjent fra det pikselbaserte Minecraft-universet. Denne sekken har ekstra brede skulderstropper for bedre bærekomfort, samt en bærehank øverst. Stroppene er justerbare slik at sekken best kan tilpasses barnet.

Med en hovedlomme med glidelås, samt uthevet frontlomme kan du fordele rundt skolesakene eller tur-tilbehør slik at du enklere finner det du trenger. I tillegg har sekken nett med strikk på sidene til for eksempel drikkeflaska.

Inneholder:

  • Minecraft ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: 40 cm (H)
  • Materiale: Polyester
Produktdetaljer
ModellMCBAM009
EAN8435507868082
MerkeMinecraft
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.