Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Sound Foam Battle Role Play - Dungeons Double Axe - med lyd

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
02205-186
   

Gi liv til Minecraft med din egen fortryllede double axe med lyd. Våpenet inspirert av det populære spillet Minecraft kommer her i stor skala og lekevåpenet kommer til å passe perfekt i hånden din når du jager vekk zombier eller stabler blokker. Minecraft fans vil elske spenningen av å spille ut Minecraft senarioer i den virkelige verden.

Øksen har dessuten lydeffekter og når du presser rundt håndtaket, samtidlig som du svinger den i luften, vil det lage spill-inspirerte lyder.

Detaljer: 

  • Mål: L45 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGNM46
EAN887961873795
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.