Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Minecraft Sound Foam Battle Role Play - Dungeons Double Axe - med lyd

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 342,-
Utsolgt
SKU
02205-186

Gi liv til Minecraft med din egen fortryllede double axe med lyd. Våpenet inspirert av det populære spillet Minecraft kommer her i stor skala og lekevåpenet kommer til å passe perfekt i hånden din når du jager vekk zombier eller stabler blokker. Minecraft fans vil elske spenningen av å spille ut Minecraft senarioer i den virkelige verden.

Øksen har dessuten lydeffekter og når du presser rundt håndtaket, samtidlig som du svinger den i luften, vil det lage spill-inspirerte lyder.

Detaljer: 

  • Mål: L45 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGNM46
EAN887961873795
MerkeMinecraft
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.